Giften

Giften

De afgelopen jaren hebben we met onze eigen middelen, evenementen en de hulp van een heleboel partners ons project succesvol kunnen opstarten. Voor een allerlaatste stukje van de financiering, de zogenaamde laatste loodjes, hopen we op de steun van sympathisanten die de Chiro, het jeugdhuis én dit project een warm hart willen toedragen.

Giften aan ons bouwproject zijn bovendien fiscaal aftrekbaar: je kan dus 45% van het geschonken bedrag recupereren via je belastingaangifte. Een gift van 40 euro, kost je er op die manier dus eigenlijk nog maar 22!

Wil je een fiscaal attest ontvangen? Stort je gift dan aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw met vermelding van het stamnummer van Chiro Hombeek (MJ/0806). Chirojeugd-Vlaanderen stort het bedrag door aan ons, en bezorgt jou in het eerste kwartaal van het volgende kalenderjaar een attest voor de belastingaangifte.

Rekeningnummer: BE67 0000 1507 2887 (Chirojeugd-Vlaanderen vzw)
Mededeling: Gift MJ/0806

Niet helemaal vertrouwd met de regelgeving rond giften? Lees de details er gerust nog eens op na op de website van de FOD Financiën.

Geen fiscaal attest nodig? Doe je gift dan rechtstreeks aan ons; we betalen dan immers geen administratiekosten aan Chirojeugd-Vlaanderen. Onze rekeninginformatie vind je hieronder:

Rekeningnummer: BE73 9731 3370 7460 (Hoje De Bergen vzw)
Mededeling: Gift Chirolokalen

Alvast bedankt voor je interesse om ons project te steunen! Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen, we helpen je uiteraard graag verder.