Steun ons!

Steun ons!

Ons project kan alle hulp gebruiken… Ook financiële! Elke euro helpt ons én onze komende generaties om de Chiro en het jeugdhuis te voorzien van veilige en goed uitgeruste lokalen.

Optie 1: Steun ons met je online aankopen

Het klinkt als een vreemde optie… Maar het kan wel degelijk! Via onze zogenaamde Trooperpagina verdienen wij een percentje op de aankopen die je doet in online winkels en webshops. Bol.com, Coolblue, HEMA, Booking.com: het lijstje van deelnemende webshops is enorm, en het kost je geen cent meer.

Wat moet je hiervoor doen? Bezoek onze Trooperpagina en klik via die pagina door naar de webshop waar je aankopen wil doen. Het maakt niet uit of je al producten in je winkelmandje hebt, zolang je ten laatste net voor afrekenen via Trooper naar de webshop gaat.

Steun ons via Trooper »

Optie 2: Steun ons en ontvang een fiscaal attest

Ben je bereid om een gift te doen van 40 euro of meer? Dan kan je via de personenbelasting maar liefst 45% van het bedrag recupereren. Je gift gaat in dat geval eerst langs Chirojeugd-Vlaanderen vzw, en je ontvangt van hen het fiscaal attest in het eerste kwartaal van het volgende kalenderjaar.

Rekeningnummer: BE67 0000 1507 2887 (Chirojeugd-Vlaanderen vzw)
Mededeling: Gift MJ/0806

Meer informatie over giften »

Optie 3: Steun ons (zonder fiscaal attest)

Geen nood aan een fiscaal attest? Doe je gift dan rechtstreeks aan ons, zodat we besparen op onnodige administratiekosten.

Rekeningnummer: BE73 9731 3370 7460 (Hoje De Bergen vzw)
Mededeling: Gift Chirolokalen

Meer informatie over giften »

Optie 4: Steun ons met je zaak of als zelfstandige

Zelfstandige of ondernemer? We bezorgen je graag een overzicht van onze sponsorpakketten waarbij we in ruil ook proberen om voor jouw zaak iets terug te doen. Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons »